Սննդային թունավորումները կանխելու համար
- Պահպանեք խոհանոցի կարգուկանոնը, մաքրությունը եւ հիգիենան:
- Մի՛ օգտագործեք ուռած-փքված կափարիչով պահածոներ եւ ցանկացած կասկածելի տեսք, հոտ կամ համ ունեցող սննդամթերք։
- Պահպանեք կերակրի պատրաստման եւ պահպանման կանոնները:
- Օգտագործեք գործարանային արտադրության պահածոներ:
- Գնեք միայն որակյալ սննդամթերք, խուսափեք փողոցում կասկածելի արկղերով կամ այլ տարաներով վաճառվող սնունդ գնելուց:
- Խուսափեք անծանոթ սնկեր օգտագործելուց։